Lekte med alla leksaker och alla åker hem

Idag var det dags att säga hej då till hela släkten, för alla skulle åka hem idag. Ni må tro att det blev tomt i huset då, från att ha varit så många. Men jag hade massor att göra ändå hela dagen, när jag sagt hej då och vinkat av alla för jag hade ju så mycket nya leksaker att leka med.

När vi satt och fikade på eftermiddagen jag, mamma och pappa, så hittade jag ett vykort på bordet som jag ville skriva på. Pappa gav mig en penna, och sen satte jag mig och skrev ”MOLTAS”. Jag stavade medan jag skrev och sa M, O, L, T, A, S och skrev bokstäverna eftersom. Mamma och pappa bara gapade. Sen började mamma gråta när hon förstod att jag skrivit mitt namn, alldeles själv, för hand. Tok-mamma. Men mamma tyckte att jag var en tok-Moltas som kunde skriva mitt namn alldeles själv när jag aldrig gjort det förut. Ja, bara på dator förstås, men där är det ju lite lättare eftersom man bara trycker på knapparna med rätt bokstäver på tangentbordet.

Kolla på kortet så får ni se hur fint jag skrev 🙂

Lämna ett svar