Farmor, farfar, Björn, mormor, morfar, Emmelie, Bettan, Vilmer, Baloo och Ceylon kommer

Ni må tro att jag hade väntat en massa på idag. Idag skulle nämligen alla komma hit och fira jul. Eller ja, nästan alla i alla fall. Jag hade räknat att det skulle vara 10 stycken som skulle komma. Mormor, morfar, farmor, farfar, Emmelie, Bettan, Björn, Vilmer, Baloo och Ceylon. 10 stycken!

Farmor, farfar och Björn var de som kom först, och åt pizzalunch med oss (som de hade med sig). Det var mums tyckte alla (fast jag åt ingen pizza). Efter lunchen åkte farmor och farfar ut och handlade julklappar (eftersom de glömt alla julklappar hemma i Lidköping) och Björn stannade hemma med oss. Jag, pappa och Björn gick och handlade medan mamma gjorde äppelpaj. Och precis när vi kom hem så kom mormor, morfar, Emmelie, Bettan och alla vovvarna. Åh vad glad jag blev då.

När farmor och farfar kommit tillbaka med så fikade vi allihopa, och sen fixade mamma tacogratäng som vi åt senare på kvällen. Jag och Tett somnade ganska tidigt efter allt bus med alla, men de andra satt uppe och drack drinkar och pratade till sent… Men vet ni då? Imorgon kommer tomten!


Lämna ett svar