Reser mig i sängen själv

I morse så ville jag också komma upp och gosa med mamma och Moltas i stora sängen, så jag tog tag i spjälorna och reste mig upp och försökte allt jag kunde att ta mig ur sängen. Det lyckades jag inte med, men jag lyckades ju resa mig upp och stå i sängen i alla fall, och bara det gjorde mig så lycklig att jag glömde bort att jag ville ur sängen 🙂

Efter att vi hämtat brorsan på dagis på eftermiddagen så byggde vi en snölykta utanför dörren. Jag fick sitta i vagnen medan mamma och brorsan gjorde snöbollar till lyktan. Jag blev lite sur efter en stund i vagnen, och brorsan blev också sur sen för han ville hellre göra en snögubbe, så då gick vi in. Men snölyktan blev fin i alla fall, mamma satte ett ljus i den sen, så den lyste fint när pappa kom hem.

Lämna ett svar