Skatteverkets öppettider?

Jaha. Så tänkte jag logga in på Skatteverkets sida för att se hur stor min skuld till dem är nu när jag sitter med bokföringen såhär som sig bör sista veckorna i december (för jo, tyvärr så har jag en skuld från förra året, skäms!). Men nähä, tji fick jag. Klockan 00.08 ska man minsann inte sitta uppe och nattuggla och försöka komma in på Skatteverkets självservice. Nädå, för då har de STÄNGT. Visst har man småfnissat åt webbutiker som skyltar med "öppet dygnet runt", men det är kanske inte så mycket att fnissa åt? För det verkar tydligen vara så att även webbsidor har öppet- och stängt-tider. Men jag kan inte låta bli att undra bara, VARFÖR? Som tur är för oss, och alla er, så har TWUM i alla fall aldrig stäng. Vi är en typisk dygnet-runt-öppet-webbsida, så det så, och det är tydligen nåt man ska skylta med i dessa dagar…

Lämna ett svar