Badar med mamma och brorsan

Jag har inte varit så himla förtjust i att bada förut. Har tyckt att det mest har varit otäckt när mamma lyft ner mig i badvattnet. Samma sak idag när hon skulle sätta mig i badkaret där storebrorsan satt och plaskade på för fullt. Men så kom mamma på att jag kanske skulle tycka att det var mer ok om mamma också var med i badkaret, så hon hoppade i och satte sig med brorsan, och sen fick jag komma i. Då tyckte jag att det var jätteroligt att bada, och skvätte vatten omkring mig som en galning. När jag väl kommit på hur roligt det var att bada hade jag inget emot att sitta kvar även fast mamma klivit upp heller, så jag och brorsan badade länge innan det var dags att kliva upp. Men då ville jag helst inte kliva upp, det var ju jättekul at bada ju!

Lämna ett svar