Går till frisören och får stjärnor i håret

Idag åkte vi ner till stan hela familjen. Sen gick pappa och Tett iväg och handlade, och jag och mamma gick till frisören för att jag skulle klippa mig. Vi fick vänta ganska länge på vår tur, så jag var lite besvärlig tyckte mamma och hon sa att jag hade myror i brallan. Knasigt.

När det blev min tur fick jag sätta mig i en frisörstol som såg ut på en racerbil, också fick jag titta på tv. Det var tecknat på tv:n, så jag satt snällt hela tiden medan frisören klippte mitt hår. När jag var färdigklippt frågade frisören om jag ville ha stjärnor i håret, och det ville jag ju. Sen fick jag välja färg på dem med, och då valde jag blå färg. Det blev jättefint, eller hur? Sen fick jag en klubba med för att jag varit så duktig och suttit stilla hela tiden.


Lämna ett svar