Åker till Göteborg

I morse klev jag upp med pappa och tittade lite på tv. Mamma och Tett sov vidare en stund, sen bakade jag och pappa scones som vi åt till frukost. Sedan jobbade mamma en stund och pappa packade grejor till sig, mig och Tett som vi skulle ha med oss till Göteborg. Sen packade mamma till sig, och vips så var klockan halv tre och vi satt i bilen och var på väg till Göteborg. Vi svängde förbi Mc Donalds på vägen för en sen lunch, och jag var ledsen för att dvd-spelaren i bilen verkade vara trasig. Jag fick en bok av mamma och pappa om Alfons Åberg, men sen satt jag mest och pratade strunt med mamma och pappa tills jag somnade. Som tur är blir det mörkt tidigt nu på vintern, så man sover gott i bilen även fast klockan inte är så mycket.

Inte förrän i Laxå stannade vi till och mamma och pappa var på toa och handlade och tankade. Men jag sov vidare. Sen stannade vi till när vi åkt lite till, för Tett blev så hungrig. Då gick jag och pappa på toa, och mamma gav Tett mat och bytte blöja på honom i bilen. Sedan åkte vi hela resten av vägen, och var framme vid halv åtta hos Fredrik och Jenny. Jag var vild som den buse jag är och sprang omkring och busade med Fredrik och Jenny som försökte laga mat med mig springades runt. Lillebror han fick mat igen, sen var det nästan dags för honom att sova. Jag kollade lite på kogänget på dvd, sen åt jag lite med mamma, pappa, Fredrik och Jenny. Sen var jag vaken till jättesent eftersom jag sovit så mycket i bilen. Jag var med och åt godis och spelade dvd-TP, och somnade inte på min madrass på golvet förrän jag fått en tallrik gröt, och då var klockan över tolv på natten. Mamma och pappa hoppas på att jag kommer att sova länge imorgon, men vi får väl se hur det blir med det…

Lämna ett svar