Hos oldemor och oldefar på kvällen

Idag fick jag vara hemma från dagis, och sen mitt på dan så tog jag, mamma och Tett bilen och åkte till Stockholm. Vi åkte till oldemor och oldefar, där mamma lämnade av mig och Tett, och sen väntade hon tills pappa kom. När han kommit så åkte mamma iväg till sitt jobb som hon brukar jobba på när hon inte är hemma med Tett. Jag och pappa fikade med oldemor och oldefar, och sen kom mamma tillbaka lite senare. Då bytte hon och pappa om och blev jättesnofsiga må ni tro. De skulle nämligen på julfest på pappas jobb, på Grand Hotell inne i stan. Jag och Tett fick stanna hos oldemor och oldefar medan mamma och pappa var och åt lyxig middag minsann. Klockan var jättesent och mitt i natten när de kom tillbaka därifrån, och då hade både jag och brorsan somnat gott. Mamma och pappa bar ut oss i bilen och åkte hem till Västerås med oss, och ingen av oss märkte knappt att vi åkt hem ens, förrän när vi vaknade i våra sängar morgonen efter.

Lämna ett svar