Julfest

Idag när jag var på väg till Stockholm med dina bröder så ringde jag Karolina, som har din storebror Moltas kompis Anton, och en liten bebis i magen som hon ska få i början av januari, och berättade att du var på väg. Hon blev lite chockad, men tyckte att det lät vettigt att passa på när vi ändå var på gång 🙂 Det är ju roligt, för om mamma inte får nytt jobb så kommer vi att vara mammalediga samtidigt med dig och hennes lilla kille som kommer i januari. Ni kommer ju att vara födda samma år i alla fall, även om den killen är ett halvår äldre än du. Men det kommer ju inte göra så stor skillnad om några år… När vi kom fram till Stockholm så lämnade jag av dina bröder hos er oldemor och oldefar, och åkte till jobbet på möte, för att prata om när jag ska börja jobba igen i början av januari. Jag berättade inget om att du var på väg, tänkte jag ska vänta med det tills vi varit på ultraljud (om det inte börjat synas innan dess vill säga). Får väl se vad de säger om att jag bara ska jobba ett halvår och sen vara ledig igen, de kanske inte blir så jätteglada. Men, men, vad gör väl det… På kvällen var jag och din pappa på julfest med din pappas jobb IDG på Grand Hotel. Det var supergod mat och en trevlig tillställning. Jag åt nog lite lax som jag egentligen inte får äta när du ligger i magen, men jag hoppas att det inte skadar dig nåt. Förhoppningsvis har väl inte Grand så mycket bakterier i sin mat. Det var väldigt god mat i alla fall…

Lämna ett svar