Pooldag

Mamma berättar:

Idag tog vi lite sovmorgon, och sedan blev det en pooldag. Moltas lekte med Ella och andra barn i poolen och åkte vattenrutschkana med morfar och pappa, och simmade några varv med mig i stora poolen (hängades i min fot). Vi åt lunch i poolbaren, jag var trist och åt en köttfärssås och spagetti och Tård en mexican ribs. Sedan var det sol och bad igen, och Tett badade också massor. När vi badat klart gick vi upp till rummet och ägnade nån timme åt att packa det mesta inför hemresan imorgon, och barnen vilade lite medan. Sedan var det dags för avslutningsmiddagen som blev på fin restaurang (där servitören inte kunde ett ord engelska). Det blev i alla fall tenderloin steak för oss alla, mums. Jag åt en cheesecake till efterrätt, men den var sådär. Tårds frukttallrik var både goda och nyttigare

Lämna ett svar