Mamma och pappa på utflykt igen och vi är vid poolen med mormor och morfar

I morse var mormor och morfar hos oss igen när vi vaknade, och mamma och pappa hade smitit iväg på utflykt igen, vilka busar va? Men det gjorde inte oss något, vi ville gärna vara med mormor och morfar. Vi skyndade oss ner till frukost när vi vaknat (vi hade råkat sova lite länge) och sen var det sol och bad och plask i poolen hela dan, jätteskoj!

Vid halv fem-tiden kom mamma och pappa hem igen, och kom och hämtade oss i mormor och morfars rum. Vi fick en varsin boll av mamma och pappa som de köpt till oss, som var gjorda av gummi från träden här i Thailand. Vi tyckte jättemycket om våra bollar, Moltas fick en röd och Tett fick en grön. Vi gick upp och vilade en stund på vårat rum sen, medan mamma och pappa satt och pratade på balkongen. På kvällen gick vi till pizzerian där vi var för nån kväll sedan, när mamma var sjuk och inte kunde äta pizza. Men nu mådde hon bra och åt pizza liksom alla andra. Det var mums!


Lämna ett svar