Snyggaste männen

Hu! Inte lätt att välja ut 6 stycken att ha på sin 6-i-topp-lista. Det finns ju så många kandidater men samtidigt få som riktigt platsar. Men till slut, efter mycket val och kval, så slutade listan på sju-åtta stycken. Men bara sex stycken får plats. Så sorry Idol-killarna Danny och Darin, ni föll på mållinjen.
/ullis

Ullis lista:
Wentworth Miller
Hugh Grant
Thomas Di Leva
Adam Brody
Lenny Kravitz
Johnny Depp

Tårds lista
Wentworth Miller
Lenny Kravitz
Johnny Depp
Josh Hartnett
Pharell
Kurt Cobain

OBS! Listorna är utan inbördes ordning.

Se Leijons manlista »

16 reaktioner till “Snyggaste männen”

 1. Persbrant får 10…
  …poäng i slibbig tungföring. Svårslagen där.

  Nyqvist är ju med i många bra filmer och känns ju lite sympatisk. Men snygg kan jag inte tycka.

 2. Jag börjar bli allvarligt orolig…
  …Leijon… börjar undra om det bor en 50-årig kvinna i dig… Tycker Persbrandt är snygg och lyssnar på Ulf Lundell och Björn Skifs??

 3. Jag förstår inte…
  …att någon kan tycka det, oavsett ålder eller kön. Men får ytterligare bevis att det är en 50-årig kvinna som bor i dig eftersom du faktiskt vågar erkänna det (vilket du inte skulle göra om det var en 50-årig man som bodde i dig)…

 4. Skulle snarare säga…
  …att det inte har så mycket med kön att göra som att jag är ett tvärsnitt av det svenska folket. Fråga mig vilka som vinner Melodifestivalen, Lets Dance eller något annat sjukt folkligt och jag vet svaret.

  Det är en gåva – och förbannelse. Man får ibland utstå lite häckling när man är idkar tvärsnitt för en genomsnittlig 12-årig tjejs musiksmak.

 5. Clooney…
  …hade lätt varit med på min lista för tio år sedan. Faktum är att Tård var lite smygsvartis på honom för att jag hade honom som skrivbordsbakgrund på datorn på Thelin för en sisådär 8-9 år sedan 😉 Men nu känns han lite förlegad… hm…

 6. Nej då ni har…
  fan inte rätt nån utav er!!! 😉

  Jodå, kan inte protestera mot några namn utom möjligtvis Pharell & Nicole Kidman, dom känns lite otippade…

  Sen skulle jag nog ha slängt in George Cloney & Brad Pitt (ja, även om han är väntad) på manslistan.

  Och på kvinnolistan Jessica Alba samt Natalie Portman!

  Men jag känner på mig att jag glömmer massor av tunga namn på bägge sidor, får återkomma med det…

 7. Nä, Portman…
  …var inte med på min lista i någon sväng, måste vara någon annan du blandar ihop henne med.

  Cloney OK, men Pitt tycker jag rätt ofta ser konstig ut. Även om han kan vara riktigt snygg.

 8. Och självklart skulle…
  …min man hamna överst på min manslista om jag fått ha honom med… Men har ni inga andra kommentarer till våra listor? Är de helt enkelt alldeles rätt? Ni kan väl åtminstone berätta vem ni håller med mest?

Lämna ett svar