Snyggaste kvinnorna

Eftersom mr Leijon gjort s k snygg-listor på sin sida så kan ju inte vi vara sämre. Först ut är tjejerna. Vi (läs Tård) kunde inte riktigt hitta 10 tjejer att ha på listan, så det blev en varsin 6-i-topp-lista istället (medan Ullis då istället fick stryka t ex Pink, Jennifer Beals och Jennifer Brown från sin lista).

Ullis lista:
Beyonce
Nicole Kidman
Jennifer Lopez
Liv Tyler
Josefin Craaford
Kate Winslet

Tårds lista:
Beyoncé
Lucy Liu
Kirsten Dunst
Liv Tyler
Scarlett Johansen
Cate Blanchett

OBS! Listorna är utan inbördes ordning.


Imorgon följer våra manslistor.
Se Leijons tjejlista »

9 reaktioner till “Snyggaste kvinnorna”

 1. Min första tanke var…
  …att du nog är svag för brunetter. Men varken fröken Theron eller Diaz är ju brunetter. Jag håller såklart med om Liv Tyler som jag också hade med på min lista, men de andra tycker jag är sådär. Ser fram emot att se din manslista dock 🙂

 2. Efter mycket funderande…
  har även jag kommit fram med en lista. Utan inbördes ordning:

  Salma Hayek

  Penelope Cruz

  Thandie Newton

  Charlize Theron

  Liv Tyler

  Cameron Diaz

  Vad tycks?

Lämna ett svar