Stranden igen

Mamma berättar:

Idag blev det en stranddag igen efter hotellfrukost. Jag och mamma började dagen med en varsin helkroppsmassage för 300 baht. Helt sjukt billigt. Och sjukt skönt. Jag berättade att jag var gravid och de var jätteförsiktiga med magen. Bebisen sparkade vilt där inne, den brukar göra det när jag blir avslappnad, så de lyckades väl bra med massagen 🙂 Efter massagelyx blev det sol och bad och lite pocketläsande, och pappa prutade till sig ett par tuk-tuk-prydnadsbilar till Moltas och Tett (som dock blev dyra trots prutande). Sedan intog vi en sen lunch vid tretiden på Mr Crabs beachclub. Det blev en sweet and sour fläskkött med ris för mig, och en hot röd currygryta med fläskkött för Tård (också med ris till). Pappa valde en grön mildare curry, men det visade sig vara helt fel, den var om inte starkare så minst lika stark som den röda (trots det vi lärt oss på curry-kursen i söndags).

När vi kom tillbaka till hotellet för lite vila var pojkarna jättetrötta och somnade på direkten. Moltas med sin nya röda tuk-tuk i famnen

Lämna ett svar