Bad vid poolen och mormor och morfar är på utflykt

Mamma berättar:

I morse tog vi sovmorgon och hann knappt med frukosten (som serverades till halv elva). Åh vad skönt! Mamma och pappa var ute på utflykt idag, så vi hade bestämt oss för att stanna vid poolen, för att slippa släpa barnen i sanden alldeles själva. Moltas och Tett var överlyckliga, de gillade poolen bättre än stranden. Moltas lekte med de andra barnen och Tett badade med oss emellanåt. Och Moltas och Tård åkte vattenrutschkana åtskilliga gånger. När det var dags för lunch gick vi upp till rummet och barnen fick mat, sedan beställde vi upp lunch via roomservice till oss, som vi åt på balkongen (jag åt en god Sa Tay med fläskkött och Tård åt köttfärssås och spagetti) medan småkillarna vilade. Senare framåt eftermiddagen ringde mamma och pappa från sitt rum och berättade att de var tillbaka, och att de skulle vila en stund. Vi passade på att vila en stund med innan vi mötte upp dem för middag senare. Idag blev det middag på restaurang Carmen, som låg nära hotellet. De serverade italiensk mat, och det var supergott. Jag åt en pastarätt med gratinerade grönsaker, och Tård åt en lasagne. Till efterrätt kostade vi på oss en varsin chokladmousse, som var helt underbart god!


Lämna ett svar