Fikar och hälsar på Ellen

Idag på förmiddagen åkte jag, pappa, mamma och Tett ner till stan för att kolla lite i affärer. Vi köpte med oss gott fika hem som vi fikade tillsammans med farfar efter lunchen. Det var mums, jag fick en chokladboll, eller ”unkladbulle” som jag kallar det.

Efter fikat åkte jag och mamma och hälsade på mammas kompis Linda och hennes familj. Jag busade massor med Ellen, som är nästan två år yngre än jag. Hon hade en massa roliga leksaker, och till och med racerbilar!

När vi kom hem till farmor och farfar igen så bytte mamma och pappa om och åkte iväg. De skulle äta middag på nån libanesisk restaurang tillsammans med Björn och Malin, och då fick jag och brorsan stanna hemma med farmor och farfar. Vi busade massor med dem, också tittade vi på tv med.


Lämna ett svar