Hälsar på Lukas, Rebecka och Nike

Idag åkte jag, pappa och mamma ut till Lukas, Rebecka och Nike och hälsade på dem. Brorsan var fortfarande lite febrig, så han fick vara hemma med farmor och farfar, så han inte skulle smitta ner Lukas och tjejerna.

Jag och Lukas busade som galningar, och som vanligt hade jag knappt tid att fika. Vi lekte med racerbilarna inne i Lukas nya rum, också körde vi bilarna runt runt i vardagsrummet och köket. Tror inte det var så uppskattat bland föräldrarna, men vi hade jätteroligt i alla fall. Stackars brorsan som inte fick följa med och busa!

Sen åkte vi hem till farmor och farfar igen och åt lunch innan det var dags att åka hemåt Västerås igen. Vi sov gott i bilen både jag och Tett, och idag blev det såklart kycking och pommes frites från Mc Donalds till middag, jippie!

Pappa åkte och handlade mat när vi kommit hem, och han köpte sallad till sig och mamma, som de skulle äta till middag. Gissa om de blev chockade när det låg en livs levande snigel i en av salladspåsarna. Usch vad äckligt tyckte både jag, mamma och pappa…

Lämna ett svar