Skottar med Isak och leker på ikea

I morse åt vi seeen frukost, och när vi satt och åt som bäst så fick jag syn på Isak som höll på att skotta snö utanför oss. Då ville jag gå ut och hjälpa honom att skotta snö, så jag skyndade mig att äta upp (och stoppade in ett helt ägg i munnen) och klädde på mig och gick ut och skottade. Jag skottade så ordentligt att snöskyffeln som jag fick av mamma och pappa i onsdags gick sönder. Typiskt!

När jag kom in igen så sjöng jag och pappa in ett mms-meddelande till Björn eftersom han fyller år idag, där vi sjöng ”ja må han leva” och sa ”hurra, hurra, hurra”. Det var roligt 🙂

Sedan åkte vi till Ikea hela familjen. Jag fick vara i Småland (som lekhörnan heter) och leka medan mamma, pappa och Tett gick och handlade. Det var roligt. Jag hoppade i bollhavet och tittade på film. Och åkte rutschkana. Jag ville inte gå därifrån när mamma och pappa skulle hämta mig, men jag följde med ändå till slut. Då gick vi till Ica och handlade lite. Jag fick äntligen en ny Blixten-bil. Min gamla har gått sönder, så nu fick jag en ny. Den såg ut som den förra fast den var i plast, och den förra var i metall. Men bättre det än inget, för vi har letat och letat efter Blixten-bilar och inte hittat några. När vi kom hem lekte jag massor med den, sen badade jag och Tett på kvällen.


Lämna ett svar