Hämtar nya svarta bilen och går på kalas!

I morse åkte vi iväg tidigt för att hämta våran nya svarta bil. Vi skulle åka ända till Nyköping för att hämta den, så vi köpte med oss frukost på vägen dit och åt i bilen, det var mums det.

Jag fick titta på Meckar-Micke på film (och Byggare Bob) medan pappa flyttade över våra bilbarnstolar och alla grejor från våran gamla bil till den nya när vi kom till bilaffären. Också fikade jag kakor och saft med. Och mamma lekte med Tett på golvet, och bytte blöja på honom.

Sen bar det av hemåt igen när mamma skrivit på alla papper och vi fått nycklarna till nya bilen. Vi stannade på leksaksaffären på vägen hem och köpte paket till Elias, för jag skulle på hans kalas nämligen, hans 4-årskalas. Vi fick åka direkt dit, vi hann bara hem och byta om lite.

Kalaset var på en förskola, så det var massor med roliga grejor och leksaker där. Det var en massa barn också, och jag busade och hade jätteroligt. En av Tetts kompisar, Tilde, var också där, så han tyckte också att det var roligt. Jag hade som vanligt inte tid att fika när de andra fikade, utan ville bara leka. Men sen slängde jag i mig en chokladboll och lite saft i alla fall, lite senare.

Vi fick godispåsar i fiskedammen med, med racerbilarna på. Åh vad gott det var med godis. Fast jag hann knappt äta det heller, jag ville bara leka och busa med de andra killarna. Emil och Emil och Elias lekte jag mest med.

När kalaset var slut åkte vi hem, och då var jag så trött så trött. Jag kollade på tv en stund, och sen på kvällen la vi om mitt sår igen, med fingret som mamma klämde i Emmelies diskho ni vet. Jag har blivit så duktig så jag skriker inte ens när de duschar och lägger om såret nu, även fast mamma tycker att det ser jätteont ut och tycker jättesynd om mig…


Lämna ett svar