Buss med pappa till Uppsala

Idag gick pappa och jag och handlade lite när vi varit och lämnat Moltas på dagis. Sedan gick vi hem, men bara en liten stund, sedan var det nämligen på med alla varma kläder igen för att bege oss till bussen.

Först åkte vi en liten buss ner till stora busstationen. Där klev vi på en stor gul buss som skulle ta oss till Uppsala. Jag somnade efter bara en liten stund och sov nästan ända fram.

När vi kom fram till Uppsala som mötte mamma oss med bilen. Hon gick och handlade varsinn korv till pappa och henne, medan pappa gav mig mat i bilen.

Sedan åkte vi till Toyota igen, vi har varit där massor med gånger sista veckan. Där fick jag åka med i en anna bil igen. Den kändes ganska bra tycker jag. Stora fönster så det var ljust och fint inne i den, men den lät lite mycket tycker jag.

Medan vi väntade på att få nycklarna till bilen som vi skulle prova så fick jag tag på pappas handsfree som hängde runt hans hals. Det såg gott ut så jag stoppade det i munnen och började suga. När mamma och pappa såg det och tog ut det så var muffen borta från det. Jag hade nog råkat svälja den. Men det gör inget.

På kvällen, efter vi hade hämtat Moltas på dagis, så hoppade jag i hoppgungan igen. Det är jättekul att hoppa i den. Jag har börjat hoppa massor även när jag inte är gungan. T ex i mamma och pappas famn.

Lämna ett svar