Vackra vackra hemland

Efter två veckor i Thailand där man fascinerats över dess vackra natur, är det svårt att inte se sig omkring här i Sverige när man kommit hem. Sitter i bilen en timme varje morgon och åker vägen mellan Västerås och Stockholm. Och det är ju bara SÅ VACKERT! Solen som går upp bakom snötäckta fält, med vinterdimma och dis. Jag blir tårögd över vårt vackra land varje morgon. Och när jag dessutom hör Ted Gärestad sjunga "Solen går upp, så oskuldsfull, lyser på oss, för kärlekens skull", ja då går det bara inte att hålla tillbaka tårarna. Vackra, vackra Sverige! Och detta trots att jag varken gillar snö (kallt och opraktiskt) eller Ted Gärestad (ogillar elaka människor som tagit livet av sig) nåt vidare…

 

Hela texten till "För kärlekens skull" hittar du här.

 

Ps. Bilderna är tagna med min sunkiga mobilkamera och göre motivet icke rättvist.

Lämna ett svar