Dagis tittar var jag bor och pappa och jag pysslar

Idag kom vi iväg lite sent till dagis, så när vi kom dit så hade sångstunden tillsammans med andra avdelningen börjat redan. Jag blev lite blyg då, så jag bad pappa sitta med mig när vi skulle sjunga.

Jag fick sitta bredvid en annan pojke som också heter Moltas, konstigt va? Jag har aldrig träffat någon annan Moltas förut. Han går på den andra avdelningen.

Han tyckte att min tröja var fin, jag hade en av racerbilströjorna på mig som jag fick i Thailand.

När sångstunden var över gick Tett och pappa hem. Efter en stund på förmiddagen så skulle alla barn klä på sig för att vi skulle gå ut. Vi skulle fortsätta att titta var alla barn på avdelningen bor. Idag skulle vi gå till mitt hus. När vi var framme fick jag gå och ställa mig vid dörren så knäppte fröken kort på mig framför min dörr.

Sedan fortsätte vi till nästa barns hus.

På eftermiddagen när pappa kom och hämtade mig så höll jag, Ohsman och Mimi på att gräva i snön med en spade, och bygga snögubbar, eller ja, Ohsman skulle bygga ett snöträd som var lika stort som tallarna som står på gården.

Jag, pappa och Tett gick och handlade, och när vi kom hem så stekte pappa korv. Så fick jag äta korv med bröd i soffan och titta på Thomas Tåget. Sedan fick jag äta en glass som vi köpte i affären. Gott.

När vi varit hemma en stund så plockade fram en låda som det var massa pyssel i. Så klippte vi och klistrade och ritade och pysslade en liten stund tills mamma kom hem.

Lämna ett svar