Hugo hälsar på

Idag var det ett fasligt sjå på mamma och pappa som städade, lagade mat och fixade hela dan. Jag och Tett lekte en massa i Tetts rum, också tittade jag lite på film medan mamma och pappa grejade. Sen på eftermiddagen så ringde det på dörren, och då var det Karin och Erik som kom och hälsade på. Sen kom Anna och Anders med Hugo och Elsa strax efter det, och sen kom Marie och Per också. Massa folk… Hugo kom och tittade på film med mig i soffan, men han var lite blyg. Också ville han hellre se Racerbilarna än Bortspolad som jag satt och tittade på. Det var ok tyckte jag, så vi bytte till Racerbilarna istället.

Sen skulle vi äta, och efter vi ätit så fortsatte vi att titta på filmen, och sen busade och busade och busade jag och Hugo ända till klockan var jättesent. Vi skrattade och skrek och hoppade och körde bilar och hade jättejättekul. När klockan var jättemycket fick vi en varsin flaska välling i soffan, och när jag ätit min välling så stensomnade jag i soffan, och Hugo gick och sa till sin mamma och pappa att han ville åka hem, för han var också jättetrött, och tyckte nog inte att jag var så rolig som låg och sov.


Lämna ett svar