Hemma från dagis och fredagsmys med film och popcorn

Idag fick jag vara hemma från dagis och busa med pappa och Tett hela dan. Det var roligt det. Vi åt frukost med mamma innan hon åkte till jobbet, och sen lekte vi och fixade på dan. Vi gick och handlade med, jag gick själv hela vägen till Ica som ligger jättelångt borta, och pappa körde Tett i vagnen.

När mamma kom hem så var jag inne hos Isak och lekte, men jag kom hem ganska snart efter att hon kommit hem. Och då sprang jag allt vad jag kunde och plockade fram den nya filmen vi skulle se. Den hette Bortspolad. Också sa jag till mamma och pappa att de skulle plocka fram popcorn och cola, för nu var det dags för fredagsmys. Sen myste vi i soffan jag, pappa och mamma. Tett var också med en stund, men ville hellre gå och lägga sig, så han såg bara lite av filmen.

Efter filmen var slut så var det dags för mig att sova, men jag fick läsa en stund innan jag somnade, så jag fick ha lampan tänd. Mamma och pappa har lovat att de ska köpa en sänglampa till mig, så jag slipper ha taklampan tänd bara för att kunna läsa lite innan jag somnar…

Lämna ett svar