En galet bra föreställning

Förra lördagen hade vi lyckan att få gå ut och roa oss på tu man hand. Valet föll på Bounce föreställning av Gökboet som visades i Västerås den helgen. Det visade sig vara ett bra val. Högt tempo, bra story (ja, den känner man ju till sedan tidigare), snygga scener och tolkningar, skön musik och förbannat mycket cool dans. Stort tack Emmelie och Alex för barnvaktandet!

Ullis: Jag har sett Bounce tidigare, och kanske tyckte jag att den förra showen var något bättre rent dansmässigt än den här. Men man kan inte bortse från att Gökboet-storyn ju är så fantastiskt sorglig och hemsk att man bara inte kan låta bli att bli helt tagen av dess historia, oavsett hur den framförs. Här framfördes den dessutom riktigt bra, på ett snyggt, skönt och annorlunda sätt. Och nog för att jag är extra gråtmild nu som gravid, men den här föreställningen var värd många tårar även för en icke-gravid Ullis.
Tård: För mig var det premiär för Bounce och jag tycker verkligen att det var grymt. De hade fruktansvärt smarta och coola lösnigar för att få till häftiga scener. Dock märkte man att de ordinarie medlemmarna var väldigt mycket mer samspelta än de som var inhyrda för just Gökboet. Lite synd, showen skulle vunnit på att alla var supersynkade. 

Bounce hemsida »

Lämna ett svar