Drop-in-fika på dagis

Idag fick alla mammor och pappor komma och fika på dagis från klockan två. Och när klockan var strax efter tre kom mamma och pappa. Åh vad jag var fikasugen då, så jag blev jätteglad när de kom och sprang och visade dem var bullarna var. Det var semle-bullar som man fick göra iordning själv med mandelmassa och grädde och florsocker. Men jag ville bara ha min bulle helt slät, med saft till, så då fick jag det. Och så fort jag fikat klart den så frågade jag om jag fick gå ifrån bordet och leka, och det fick jag, medan mamma och pappa och Tett fikade klart sina semlor. Sen tog min fröken Eva med sig Tett och släppte ner honom på golvet i lekrummet, så att han också fick vara med och leka. Det tyckte han var jätteroligt, men jag blev mest irriterad för att han tog mina legobitar hela tiden som jag skulle ha, typiskt lillebrorsor!


Lämna ett svar