Emmelie och Alex barnvaktar

Mamma berättar: Idag var vi och handlade på Ica på förmiddagen. Moltas fick vara och leka i Icas lekrum, det tyckte han var jätteroligt. Han gick på toaletten själv där, det var en jätteliten toalettstol och litet handfat, så han nådde allt själv, utan pall, så han var väldigt nöjd. Jag kom och skulle hämta honom just när han var på toaletten, och han var ivrig att visa allt för mig som han lekt med.

Från Ica bar det av direkt ner till stationen för att hämta upp Emmelie och Alex som kom från Uppsala. De skulle barnvakta medan jag och Tård skulle gå på Bounce. Vi köpte med oss sushi till lunch till alla när vi hämtat dem, och åkte hem och slängde i oss det innan det bar av ner till stan igen och Bounce. Småkillarna hade inget emot att bli lämnade hemma med sina lekkompisar 🙂

Bounce-föreställningen var superbra, och vi passade på att ta en fika på tu man hand när vi ändå hade barnvakt. Killarna hade varit snälla mot sina barnvakter, och hade haft väldigt roligt med bus och tv-tittande. Moltas hade tvingat Emmelie och Alex att se Cars minst en gång, och Tett hade varit snäll och sovit ganska stor del av stunden vi var borta.

På kvällen när kidsen lagt sig åt vi god sallad och tittade på melodifestivalen i lugn och ro, utan busiga barn. Skönt 🙂


Lämna ett svar