Bebisen i magen

Igår var vi och tjuvkikade på vår bebis igen. Den var sååå söt såklart 🙂 Låg och viftade vilt i magen hela tiden, boxades och höll på. Egentligen skulle vi ju tjuvkikat kön med, som vi tagit för vana att göra. Men bebisen låg jobbigt till så barnmorskan var väldigt osäker och var tydlig med att hon inte riktigt såg. Trots ett evigt buffande på bebisen för att få den att vända sig så var hon inte säker på vad det var för kön. Så för första gången så har vi inte fått veta könet på vår bebis i magen. Och det känns såklart jättekonstigt. Gårdagen blev därför lite "jaha" istället för så känslofylld som ultraljud nr 2 brukat vara för oss. Samtidigt känns det ju spännande på ett annat sätt än vad det gjort tidigare. Att vi inte förrän på dagen D vet om det blir en lillasyster eller lillebror. Så vår namnjakt på pojknamn fortsätter, för nu måste vi ju ha med ett namn av varje till BB när det blir dags 🙂
På bilden ser ni bebisens fina ansikte. Strax innan bilden togs såg vi en väldigt tydlig bild på båda ögonen och näsan. Här ser man ena ögat tydligt, det andra ögat lite otydligt, en hand till vänster och en hand som kliar på näsan. Åh vad vi längtar tills vi kan klia bebisen på näsan vi med…

Lämna ett svar