Hos oldemor och oldefar och hälsar på Anton och hans lillebror

I morse åkte mamma och pappa och lämnade mig och brorsan hos oldemor och oldefar. Mamma och pappa åkte vidare in till stan, för de skulle titta på vår bebis, och se om det är en kille eller en tjej. Fusk va?

Jag och brorsan hade jättekul hos oldemor och oldefar, och efter nån timme kom pappa tillbaka. Då var mamma och klippte sig. Hon var jättefin i håret när hon kom sen tyckte jag, och tittade länge på henne och sa ”åh vad du har fint hår mamma”.

Vi sa hej då till oldemor och oldefar sedan, och åkte och hälsade på hos Anton och hans nya lillebror Arvid. Vi har inte träffat Arvid förut, han såg ut som Anton gjorde när han var en bebis (det vet jag, för jag träffade Anton jätteofta när vi var bebisar han och jag). Mamma och pappa fikade med Anton och Arvids mamma och pappa, och mamma busade med Arvid. Tett blev lite avis, men det gick rätt så bra. Jag och Anton busade massor, och åt glass och tittade på racerbilarna. Jag ville inte alls åka hem när det var dags, men det gick ok när mamma och pappa mutade med att jag skulle få välling i bilen.


Lämna ett svar