Rutiner

Hej bebis! Nu börjar du få dina rutiner och du sparkar på ganska regelbundna tider. Varje morgon när klockan ringer sätter du igång och börjar sparka godmorgon. Sedan är du lugn och vilar tills jag kommit ungefär halvvägs till jobbet (i bilen), då du sparkar lite igen. Du gillar vissa låtar på radion och sparkar t ex alltid när de spelar ”Tokyo” med Danny. Du har samma musiksmak som mamma med andra ord 🙂 Nästa sparkomgång kommer strax innan lunch, vid elvasnåret, och sen sparkar du igen vid tre-tiden. I bilen på vägen hem brukar du boxas lite med, och sen när jag sätter mig i soffan framåt åtta-nio-tiden. Och sista sparkarna för dagen brukar jag få precis när jag lagt mig, lite olika tider, men ofta vid tolv på natten.

Ingen av dina brorsor har varit så här regelbundna i sina rutiner. Det är jätteskönt att veta ungefär när man ska få ”prata” med dig tycker jag. Men det kommer väl å andra sidan även att göra att jag blir desto mer orolig om du bryter dina rutiner nån dag. Men än så länge håller du dig till dina rutiner och har dina små sparkstunder.

I morse var du helt galet vild dock och sparkade på pappa som hade sin hand på min mage. Du buffade och buffade och vi undrade nästan till slut om det var obehagligt för dig att han hade handen där. Men det var det nog inte, du var nog bara lite busig.

Lämna ett svar