Ett nytt rum, ett djungelrum igen

Idag har jag fått nytt rum. Jag har fått lilla gästrummet som alldeles eget rum (istället för att dela rum med Tett). Det är för att bebisen ska få dela rum med Tett sedan när den kommer. Och för att jag ska få ha mitt egna rum, eftersom jag är stor. Så inatt ska jag sova i stoora sängen för första gången, i mitt lilla lilla lilla rum. Men det är mysigt må ni tro, och mamma och pappa har djunglat till det massor, och till och med satt upp lianerna i taket som jag inte haft uppe sedan vi bodde i Spånga, så nu är det riktigt djungligt!

Vi var till Ikea och köpte en ny sollampa till mitt rum med. Min gamla sitter kvar i Tetts rum, men jag vill ju också ha en sol i mitt nya rum! Jag fick vara inne och leka på ”Småland” som lekrummet heter, medan mamma och pappa handlade, det var roligt.

Lämna ett svar