Jag och brorsan hälsar på oldemor och oldefar

Idag skjutsade mamma och pappa mig och brorsan till oldemor och oldefar, där vi fick vara medan de var inne i stan och shoppade på tu man hand. De var borta i några timmar men hade inte lyckats få med sig så mycket av de de tänkt handla hem tyvärr, för det var slut, fanns inte och så vidare. Men de hann äta en god hamburger-lunch med Karin och Erik i alla fall. Och jag och brorsan hann ju leka massor med oldemor och oldefar.

När mamma och pappa kom tillbaka från stan för att hämta mig och Tett, så hade oldemor gräddat våfflor. Mums vad gott tyckte vi allihopa. Till och med Tett fick smaka, och han tyckte att det var så gott att han illskrek så fort de var slut. Han är tydligen en riktig gottegris min lillebror. Undrar just vem han kan vara lik då?

Lämna ett svar