Köper glass och konstigt hus i trädet

Idag var Emmelie här, hon lekte med mig och Tett i morse när mamma och pappa låg och drog sig.

Emmelie var här nästan hela dan, sen skulle vi ta en promenad ner till stan när hon skulle åka hem med bussen, men så kände mamma efter en bit att hon inte klarade att gå, för att det gjorde ont i magen för bebisen (sammandragningar heter det tydligen), så vi fick vända och ta bilen istället.

När vi vinkat av Emmelie på bussen hem till Uppsala så fick jag gå och köpa en glass och betala alldeles själv med min peng som jag fick i min nya plånbok som jag fick igår när Tett fyllde år. Jag var lite tveksam till att tanten i kassan skulle få min stora peng, men det var ok när jag fick en glass istället och lite småpengar tillbaka.

Sen gick vi en promenad i stadsparken i stan, och tittade på ett hus uppe i ett träd. Man kan tydligen låna det huset och bo i, jag skulle vilja göra det och jag frågade mamma och pappa hur man kommer upp i huset, men de visste inte. Sen tittade vi på vattnet som heter Svartån, och gick längs ån tillbaka till bilen.

På kvällen när vi skulle sova och pappa skulle bära upp Tett till sängen så ville jag också bli buren. Då bar pappa upp både mig och Tett, samtidigt. Vilken stark pappa jag har va?


Lämna ett svar