Sibyllamat och gung-gung v 30

Idag har vi varit ute på prommis med dina bröder, din pappa och jag. Vi gick en sväng runt kvarteren, och kom på att vi skulle äta Sibyllamat till middag idag. Det var gott. Vi köpte det med oss från en korvkiosk och gick och satte oss i Hagaparken (tror jag den heter) och åt på en parkbänk där. Supermysigt. Dina brorsor tyckte också det.

Efter maten gick vi vidare till några gungor i parken, där din storebror Moltas fick gunga en stund. Tett hade somnat i vagnen, så han sov gott medan Moltas gungade. Jag och du gungade lite med, men det känns lite läskigt att sitta på gungor gjorda för barn (antar jag) när man är så tung som jag är med dig i magen. Men det är skönt att gunga. Undra just vad du tycker om det där inne i magen dock?

Nu är jag i v 30 i alla fall och längtar massor tills du kommer ut till oss. Det är inte långt kvar nu, bara 10 veckor om jag skulle gå hela tiden ut, men det kommer jag ju inte att göra. Så om ett par månader så är du ute hos oss, gissa vad tiden går fort!


Lämna ett svar