Påskägg och steg

Idag var vi nere på stan en sväng och shoppade efter min förmiddagsvila, och sen vilade jag, mamma och brorsan medan pappa handlade på kvällen.

När pappa kom hem kom han upp och väckte mig och brorsan och tog med oss ner, så vi kunde väcka mamma som låg nere i soffan och sov. Vi myste lite, och sen kom mormor och morfar och Emmelie. Och Emmelies råttor. När de kommit fick jag och Moltas öppna våra påskägg från mamma och pappa. I mitt ägg var det en miniräknare och en bok. De var roliga, men roligast var skumgummiskotten som hörde till brorsans pistol som han fick i sitt påskägg. Men de fick jag inte ens leka med fast jag så gärna ville 🙁

Sedan visade jag upp för mormor, morfar och Emmelie hur duktig jag har blivit att gå med gåvagnen, och jag tog t o m ett par steg alldeles utan vagnen när jag skulle gå från mamma i soffan till Emmelie som satt på golvet. Duktigt va?

När det var dags att sova på kvällen skulle brorsan sova inne i mitt rum igen, det tycker vi är jättemysigt båda två att ligga och småprata och busa tills vi somnar…


Lämna ett svar