Promenad och middag hos Isak

I morse efter frukost var det dags att säga hej då till mormor, morfar och Emmelie, för de skulle åka till Lidköping. Vi vinkade av dem, och sen lekte och myste vi en stund jag, mamma och pappa. På eftermiddagen tog vi en långpromenad hela familjen. Det blåste jättekallt!

När vi kom hem igen var det dags att gå till Isak och hans familj, för vi skulle få middag där, påskmiddag. Jag och Isak lekte massor under hela middagen, så vi hade knappt tid att äta. Mamma och pappa åt dock tillsammans med Isaks föräldrar, och Tett lekte på golvet. Vi var där till sent, så jag och Isak hann både hoppa i Isaks storasyster Angelicas säng och spela boll. Och läsa tidningarna vi fick som påskpresenter från mamma och pappa, Byggare Bob-tidningar.

Då det till slut var dags att gå hem var klockan mycket och både jag och Tett var jättetrötta, så vi somnade gott så fort vi la huvudena på våra kuddar.

Lämna ett svar