Påskägg

I morse hade vi lite sovmorgon, eftersom vi hade varit vakna så sent igår. Sen åt vi scones till frukost, och tittade på tv en stund under förmiddagen när Tett vilade middag. När han vaknat och ätit lunch åkte vi ner på stan och shoppade lite, och när vi kom hem vilade jag, mamma och Tett en stund medan pappa åkte och handlade.

När pappa kom hem kom han upp och väckte mig och Tett och tog med oss ner, så vi kunde väcka mamma som låg nere i soffan och sov. Vi myste lite, och sen kom mormor och morfar och Emmelie. Och Emmelies råttor. När de kommit fick vi öppna våra påskägg jag och Tett, som vi inte hann öppna innan de kom. I mitt ägg var det godis, ett Blixten-sugrör och en pistol som sköt iväg skumgummiplattor. Den var jätterolig så den lekte jag med massor. Tett fick en miniräknare och en bok i sitt ägg, men han tyckte mest att det var roligt att jaga mina skumgummiskott.

Vi busade ganska länge, så det blev en sen kväll ikväll med. I natt får jag sova inne hos Tett igen eftersom mormor och morfar ska låna och sova i min säng. Det är ganska så mysigt det tycker jag. Och Tett med 🙂Lämna ett svar