Mormor, morfar och Emmelie kommer!

Idag hämtade pappa mig på dagis klockan två. Sen väntade vi på att mamma skulle komma hem, hon kom strax efter fyra, och fyrtiofem minuter efter det så kom mormor och morfars bil och stannade utanför dörren. Jippie vad roligt! Jag öppnade dörren och in kom mormor, morfar, Emmelie och Emmelies råttor. Det blev stojigt som attan när alla väskor och allt skulle in, så till slut fick jag ta tag i mormor och fråga om vi inte kunde kramas. Det ville hon gärna, så vi kramades och sen kramades jag med Emmelie och morfar med. Också fick jag och Tett ett varsitt påskägg. Jag fick ett jättestort och Tett fick ett lite mindre. Han fick en mössa och en telefon i sitt, och jag fick en John Deere-traktor och en gubbe som det skulle växa gräs-hår på i mitt.

Vi fikade sen när vi öppnat våra ägg, och sen hade klockan nästan blivit så sent att det var dags för mig och Tett att sova. Men jag hann leka lite med både Emmelie och morfar innan.

Lämna ett svar