Fotosession, långprommis och blåbärsmuffins

I morse sov jag till kvart över åtta. Det tyckte mamma och pappa var skönt, eftersom de varit uppe till sent igår kväll, för att de hade en massa kompisar här på middag. Jag fick komma in och busa lite i mamma och pappas säng, och sen kom Moltas också efter en stund. Han hade också varit uppe till sent igår, och busat med Hugo, så han var lite småtrött. Men oj vad glad jag blev när han också vaknat och kom in och busade med mig i sängen. Jag gillar verkligen storebrorsan, det finns ingen som kan få mig på så bra humör som han!

Idag var det scones som stod på menyn till frukost, och jag fick också smaka trots att jag hunnit äta två portioner gröt innan sconesen var färdigbakta. Det är mums med scones!

Jag vilade en liten stund sedan på förmiddagen, och medan jag gjorde det så hade mamma och pappa förberett nere i vardagsrummet för en liten fotosession för en familjetavla, så när jag vaknade var det dags för mig att få på mig finbyxor och skjorta må ni tro. Sen knäppte de kort på mig och det var jätteskoj. Sedan ropade de ner brorsan och fotade honom också. Han är fotovan och modellade som sjutton, medan jag mest höll på att ramla ner från bänken vi satt på mest hela tiden…

Efter fotograferandet var det dags för lunch, och efter lunchen tog vi en långprommis hela familjen i det fina vädret. Åh vad skönt det var. Både jag och brorsan somnade gott i våra vagnar, och jag vaknade inte förrän vi var inne på Waynes och mamma och pappa hade köpt fika. Jag fick en blåbärsmuffins alldeles för mig själv, och ni må tro vad gott det var! Stackars brorsan sov sig igenom hela fik-besöket och fick ingen muffins, stackars honom!

När vi kom hem satte mamma och pappa upp hyllor i brorsans rum och brorsan spelade dataspel. Jag lekte inne i mitt rum och lagade mat och fixade. Det är min favvosysselsättning just nu att leka med alla tallrikar, muggar, kastruller och vispar inne i rummet. Jag ska nog bli kock när jag blir stor 🙂

Lämna ett svar