Tokig tisdag

Den här veckan har vi friluftsvecka på dagis. Igår hade vi gymnastik och idag har vi varit ute och grillat korv på gården på eftermiddagen. Mamma följde med och lämnade mig på dagis i morse, det var tokigt. Sen hämtade hon mig också, och det brukar hon ju aldrig göra. När vi kom hem så lekte jag ute en stund, sen gick pappa och klippte sig, och mamma gav lillebrorsan gröt och jag satt och pratade med henne medan hon matade. När Tett ätit upp all gröt så kom pappa hem, och då lagade han mat (makaroner och korv) medan mamma jobbade en stund. När vi sedan satt och åt, så sa mamma att när Tett gått och lagt sig, då skulle vi fika. Jag fick välja om jag ville fika glass eller kaka. Jag frågade förstås direkt om det var lördag idag, för det är bara på lördagar som man får äta glass. Men mamma berättade att det bara var tisdag, och då tyckte jag nog allt att det var en tokig tisdag, när man fick äta glass.

Jag valde såklart glass i alla fall, så när Tett gått och lagt sig så fikade jag, pappa och mamma glass i soffan och drack te (fast jag fick jos). Sen fick jag inte bara en, utan två(!!), glassar minsann. Oj vilken tokig tisdag…

Efter fikastunden fick jag titta på Shrek 2 en stund innan jag somnade, och mamma och pappa satt vid datorerna till sent den kvällen, och när mamma jobbat klart hade jag hunnit sova många timmar.

Lämna ett svar