Lunchtoppen

Jag har kommit fram till att det inte är maten som gör det… utan sällskapet.

 

Såhär ser min lunchtopplista ut:

1. Tård (spelar ingen roll att vi lever ihop och delar de flesta måltider ihop… just luncherna tillsammans är ändå speciella, för de händer alldeles för sällan, och jag längtar tillbaka till vår tid på Dabus när vi åt lunch tillsammans varje dag (iofs matlådor, så det var väl sådär), eller på Vivo/PCX-tiden när vi åtminstone åt tillsammans ett par gånger i veckan (restaurangluncher dessutom, mums)). Kanske blir det nån dag så att vi båda jobbar i Västerås och kan luncha ihop. Längtar…
2. Kompisluncher
3. Arbetskamratsluncher ute
4. Arbetskamratsluncher i lunchrummet med matlåda
5. Ensamluncher i lunchrummet med matlåda (här jag hamnar allra oftast, bara för att jag glömmer bort att gå och äta och alla har hunnit äta när jag väl kommer på att jag måste ha nåt i magen)

2 reaktioner till “Lunchtoppen”

  1. Ser fram mot…
    …en lååååång sommar nu med frukost, lunch och middag tillsammans på altanen eller någon uteservering.

    Hoppas många av er kommer och hälsar på och grillar.

Lämna ett svar