Hos MVC igen

Idag har du, jag, din pappa och storebror Tett varit på MVC igen. Vi tog en promenad innan vi gick dit, efter att vi lämnat storebror Moltas på dagis. Det är skönt väder ute, även om solen lyste (hm?) med sin frånvaro…

På MVC togs det lite prover på mamma, och vi lyssnade på dina hjärtljud som låg på ett snitt på 152 slag per minut idag. Undrar just om du är en flicka där inne? Magen hade växt som den skulle, och vi fick ta lite blodprover och så med, får inte svar på dem förrän om två veckor när vi ska dit igen (om det inte är dåliga värden, då kommer de att höra av sig innan).

Vi pratade igenom förlossningen med en del med barnmorskan, och det känns jättebra nu. Jag ser inte fram emot att dela rum med någon annan mamma och bebis, och tycker det är jättetrist om inte din pappa får stanna kvar när du är nyfödd (vilket han inte verkar få göra), men vi får väl skynda oss hem då istället du och jag. Känner mig mindre orolig för själva operationen i alla fall nu, så det känns skönt.

På eftermiddagen var vi till Toyota så de fick fixa till motorvärmaruttaget på bilen som din pappa dragit sönder i vinter. Storebror Tett blev lite rastlös medan vi väntade, men sen blev han glad när vi åkte direkt från Toyota till dagis för att hämta Moltas. I en otrasig bil dessutom 🙂

Lämna ett svar