Seriös annons

Jag gnuggade ögonen när jag läste annonsen ni ser på bild här ovan. Var det verkligen sant? Var det en verklig annons i en verklig tidning (Tove). Jo, det verkade tyvärr vara så. Jag gick in på annonsörens sajt och visst fanns där en större-bröst-kräm till salu.

 

Följande gick att läsa om krämen där: "Bröst Mask. Masken innehåller Pueraria mirifica samt övriga örter och är framtagen med liposometeknik. Bröstmasken är speciellt sammansatt för att öka bröstens storlek och form. Masken skall alltid masseras in efter att den applicerats, så att de aktiva ingredienserna kan trängas in i brösten. Användes 3-4 ggr./veckan för optimalt resultat Bröstmasken hjälper dig att nå ett bra resultat på kort tid. Appliceras på kvällen och får sitta 10-15 och kan sitta under natten Pueraria Bröst Mask. Innehåll.50gr./Burk. 384.00 SEK."

 

Jag kunde inte låta bli att trycka på Kontakta-oss-fliken och skicka iväg en liten förfrågan till företaget som säljer denna Bröst Mask (isärskrivningen skulle kunna vara ett tecken på företagets seriositet). Min förfrågan löd såhär: "Hej. Hittade en produkt här på er sida som ni kallar för Bröstmask. Den ska tydligen hjälpa till att öka bröstens storlek och form. Jag blev lite nyfiken på denna produkt och undrar om den fungerar även på andra kroppsdelar, om man vill öka storleken på något annat? Tack på förhand för svar, mvh ulrica".

 

Jag har inte fått något svar på min fråga ännu, och innehar väl en viss tro om att det kommer att utebli. Men om ett svar kommer så följer en fortsättning. Tills dess, kräma på och låt brösten växa fritt!

Lämna ett svar