Melwin fyller ett och jag busar med Wilma

Idag har vi varit på 1-årskalas hos Wilmas lillebrorsa Melwin. Vi kom precis när det var dags att fika, så jag drack en festis och en kaka, men tårtan hade jag inte tid att smaka på, för då ville jag mest leka med alla Wilmas och Melwins leksaker.

Och vet ni vad? Trots att det var Melwin som fyllde år, och var hans kalas, så fick jag och Tett också paket! Tokigt va? Jag fick en rolig skjutgrej med bollar till och Tett fick en lastbil med hink och spade. Jag blev lite sur när jag inte fick öppna min skjutgrej direkt, men mamma och pappa lovade att jag skulle få prova den när vi kommit hem, ute. Man får inte skjuta med bollar inne nämligen. Sen fick vi fiskedammspåsar med, och i dem var det både godis och leksaker. Min leksak var en bil som man kunde byta hjul på, det lovade pappa att hjälpa mig med när vi kommer hem med.

Efter fika och lite bus gick vi stora barn (jag, Wilma och två kompisar till Wilma som också var på kalaset) ut och hoppade i Wilmas studsmatta. Det var spännande, men lite läskigt.

Sen åkte vi hem, och när vi kom hem fick Tett gå och sova och jag, mamma och pappa hjälptes åt att byta hjul på bilen jag fått. Skjutgrejen med bollar hann jag inte testa idag, men jag blev lovad att få prova den imorgon i alla fall. Jag längtar tills dess!


Lämna ett svar