Skön hemmadag

Idag var det hög tid att klippa gräset må ni tro. Det var jättejättelångt… Pappa fick nästan hålla på hela dan och klippa med våran dåliga och lilla gräsklippare. Han fick massor av blåsor i händerna, stackars, stackars pappa!

Jag var ute och lekte med alla barn på gatan medan pappa klippte gräset. Novalie och Theodor var här och hälsade på sin mormor, så jag lekte med dem också. Och Isak. Novalie kom hit och busade i det klippta gräset med mig, också provade vi min nya bollskjutare som jag fick av Wilma och Melwin igår, den var jätterolig.

På eftermiddagen kollade jag på tv en stund medan Tett vilade, och mamma och pappa kollade på tv nere, och mamma passade på att klä om våra vardagsrumslampor sedan. De blev jättefina tyckte jag, så det sa jag när jag kom ner. Jag fick lite chips med på kvällen, och sen grillade vi korv och hamburgare till middag, mums! Och vet ni? Idag fick jag coola masker som mamma köpt. En spindelmannen-mask och en batman-mask (fast om man vänder på batman-masken så blir den helt svart, och då blir det en sån mask som superhjältarna har ju, tokigt va?).


Lämna ett svar