På Melwins 1-årskalas

Idag har vi varit på min kompis Melwins 1-årskalas. Han fick paket av oss, också fick vi fika. Men varken jag eller brorsan hade tid att fika direkt, för Melwin och hans storasyrra Wilma hade så mycket roliga leksaker som vi hade fullt upp att leka med. Men vet ni vad då? Melwin kunde gå. Han kunde till och med gå jättebra. Tokigt va? Han är ju flera veckor yngre än vad jag är. Jag studerade honom noga, så jag ska nog också kunna lära mig snart.

Vet ni vad som var tokigt mer då på Melwins kalas? Det var att det inte bara var Melwin som fick paket, utan jag och brorsan fick paket med. Jag fick en rolig lastbil med hink och spade och grejor till, och brorsan fick en rolig skjutgrej med bollar till. Sen fick vi fiskedammspåsar med, och i dem var det både godis och leksaker också. Oj vilken bra kalas!


Lämna ett svar