Lite svårt med bebisen

Din storebror Moltas mest använda uttryck just nu är ”det är lite svårt med bebisen”. Han säger det när han ska försöka sitta i mammas knä, när han ska klättra över mamma för att ligga mellan mamma och pappa i sängen, när han ska krama mamma, när han vill bli buren till sin säng eller när han behöver hjälp på toaletten. Till exempel. Med det menar han att mammas mage är i vägen för allting. Det ”är lite svårt med bebisen” att få plats att sitta i mammas knä vid frukostbordet till exempel.

Idag åt vi jordgubbar till efterrätt. Det är smaskigt må du tro. Och jättebra att äta när man har en bebis i magen, för de innehåller massor med järn. Och järn behöver man extra av när en bebis bor i en, för du tar allt en hel del av näringen jag stoppar i mig när du bor där i magen. Men jordgubbar är så gott, så det gör absolut inget att jag får äta några sådana extra för din skull 🙂

Lämna ett svar