Gravidhormoner vecka 33

Helt sjukt att du redan är 33 veckor gammal. Om sju veckor skulle du komma ut om du skulle födas vanligt. Nu blir det om ca 5 veckor. Bara en dryg månad kvar tills du får sparka på mig på utsidan, bredvid mig i sängen. Jag längtar så jag blir alldeles tårögd. Och apropå tårögd. Jag lider av enorma gravidhormoner just nu tror jag. I morse hörde jag på radion när Gert Fylking i Rix morronzoo kom tillbaka efter en roadtrip på några dagar på motorcykel. Hans hund var där och mötte honom, och bara skrek ut sin förtjusning när husse kom hem. Gissa om han längtat efter honom, för hans skrik var helt öronbedövande. Och jag började storgråta, i bilen på väg till jobbet. För att jag blev rörd över att hunden blev så glad. Det känns inte vettigt, och inte naturligt. Så jag hoppas jag kan skylla på hormonerna. Annars vete tusan var världen är på väg med min gråtmildhet…


Lämna ett svar