Fredrik och Jenny är här!

I morse när jag vaknade, gissa vilka som var här då? Fredrik och Jenny! Åh vad glad jag blev när jag kom på det!

Jag gick ner och hämtade en välling när jag vaknat, och då hittade jag ett paket i hallen… mamma ropade och frågade vad jag gjorde och då berättade jag att jag hittat ett paket. Hon berättade att det var Tetts paket som Fredrik och Jenny haft med sig, eftersom Tett har fyllt år.

När Fredrik och Jenny och Tett vaknade sen så fick jag gå ner och hämta paketet, och sen fick jag och Tett hjälpas åt att öppna det (vi slet åt varsitt håll). Det var supercoola 70-talsshorts i brunt och gult i paketet.

Efter frukost så spelade vi lite musik och sjöng, och sen tog vi en promenad till stan. Jag fick pengar i min plånbok för att köpa glass för, och sen gick vi till parken och visade Hackspettshotellet för Fredrik och Jenny. Det är det huset som är uppe i ett träd, som jag har berättat om tidigare. Vi busade lite i parken sen när jag visat det, innan det var dags att gå hem igen.

På kvällen så grillade vi. Eller nja, inte jag. Jag åt innan de andra grillade, och passade på att sitta inne och mysa under filten och kolla på film när de andra åt. Då sov Tett sedan länge sen. Och jag fick lite godis, det var gott det!


Lämna ett svar