Vårfest och bus

Idag åt vi scones till frukost. Det är min favvofrukost av alla. Eller förresten, kanske på delad förstaplats med risgrynsgröt. Och ägg… Efter frukost busade jag med Fredrik och Jenny, och sen sjöng och spelade vi lite musik igen, innan det var dags att åka till Vallby på vårfest.

Det var massor med folk på vårfesten, och vi strosade omkring där och tittade på djuren, tittade i alla stånden vad som gick att köpa, och sen åt vi korv och glass och jag busade med en söt tjej i en telefonkiosk. Jag ville minsann inte alls åka hem sen när det var dags, utan jag ville fortsätta busa med den söta tjejen, men mamma och pappa hade bestämt sig för att vi minsann ändå skulle åka hem, så jag blev jättearg.

På vägen hem köpte vi med oss libanesisk lunch/middag till mamma, pappa, Fredrik och Jenny, som de åt på altanen medan jag var ute och lekte med Isak och andra barn på gatan.

Efter den libanesiska middagen var det dags för Fredrik och Jenny att åka hem, så jag kom hem och vinkade hej då till dem, sen gick jag hem till Isak och lekte och tittade på Spöket Laban. Jag var där ända tills det var dags att gå hem och sova, då läste mamma och pappa en stund för mig i sängen, sen somnade jag gott. Det var en rolig dag idag!


Lämna ett svar